Работи с мен

Консултации

Сесиите се провеждат след предварително записан час на посочения телефон. При невъзможност за явяване в уговорения час, моля за информиране един ден по-рано. При закъснение, не се удължава времето на сесията.

Видове консултации

Индивидуална консултация SILVER

Лична среща с мен. Този тип консултация е подходяща за всеки, който иска да се развива, който е осъзнал, че има проблем и търси решения или иска просто да бъде изслушан и да получи различна гледна точка върху даден казус. За всеки, който не разбира собственото си поведение, реакции или има трудности в общуването и често е неразбран. За този, който търси себе си и вътрешния си мир. Личната среща е за всеки, който иска да получи обратна връзка без да бъде обвиняван, критикуван, осъждан… Направете своя избор и си подарете това изживяване.

Какво ще получите?

 • насоки как бихте могли да продължите напред.
 • Времетраене 60 минути

Цена: 69 лв 

Индивидуална консултация GOLD

Тя е за хора, които искат по-бързи резултати , но се чувстват по-неуверени и имат нужда от подкрепа и мотивация.

От нея Вие ще получите :

 • обратна връзка под формата на анализ на имейл
 • насоки как бихте могли да продължите напред
 • 2 разговора по телефон в удобно и за двете страни време по 15 минути
 • Времетраене 60 минути

Цена: 129 лв 

Онлайн консултация

Този вид консултации са за хора, които нямат възможност да напуснат офиса или дома си по различни причини. Онлайн консултацията позволява по всяко време, от всяка точка на света да получите необходимата подкрепа и мотивация. Удобна е за родителите, които нямат на кого да оставят детето си и единственото им свободно време е докато то спи.

 

От нея Вие ще получите :

 • насоки как бихте могли да продължите напред.
 • Времетраене 60 минути

Цена: 69 лв  

VIP консултации

От опита ми с индивидуални  консултации виждам, че често времето от 60 минути въобще не е достатъчно. Обръщайки поглед към  хората, от които се уча, като Робин Шарма и Антъни Робинс, видях, че те предлагат VIP консултация. Тя представлява следното: прекарваме почти един цял ден заедно. Време, в което обсъждаме Вашите очаквания, желания, правим точен план как и в какви срокове трябва да се случват нещата. Използвам различни начини, за да проверя Вашите граници, да определим къде точно са Вашите блокажи и бариери. VIP консултацията не е просто консултиране, тя е изживяване. Доверете ми се и аз Ви гарантирам, че в края на нашата съвместна работа ще имате нов поглед върху живота.

 • Времетраене  6 часа

Цена: 399 лв 

Семейно консултиране

Този вид консултиране най-често е с двамата партньори и в него обсъждаме всичко, което не Ви харесва в отношенията Ви и начина, по който минават общото Ви време и съжителство. Семейното консултиране е НЕ лек процес, тъй като се налага да чуете всичко, което дразни или липсва на партньора, а Вие дори не сте и подозирали. Семейното консултиране е момент, в който всички „кирливи ризи” и всичко заметено под килима излиза наяве. Ако не го преработим заедно, ако не осъзнаете, че промяна е необходима, тези действия щом са Ви довели тук, няма да Ви отведат там. Семейното консултиране е за хора, които осъзнават нуждата от промяна, но не знаят пътя, за хора които търсят отговори, за хора които искат да задържат всичко, което са съградили до момента. За хора, които са готови на промяна и търсят начин.
От нея Вие ще получите :
 • насоки как бихте могли да продължите напред.
 • Времетраене 60 минути

Цена: 99 лв

Месечен абонамент

3  лична срещи с мен в рамките на един календарен месец . Абонаментът е подходящ за хора, които са решили да работят върху себе си и осъзнават, че промяната изисква време, търпение и действие.

Какво ще получите?

 • насоки как бихте могли да продължите напред.
 • Времетраене 60 минути
 • Абонаментът се предплаща

Цена: 179 лв

 

Начин на плащане:

Чрез банков превод на IBAN: BG27RZBB91551013209400

Банков клиент FUTURE 84 EOOD