За мен

Петя Горчева

Предприемач, филантроп и непоклатим оптимист, посветен да ви помогне да станете човек, който най-много искате да бъдете.

Коя е Петя Горчева

Петя Горчева е психолот и арт терапевт по образование. Тя е най-търсения емоционален консултант в Пловдив и областта. Сертифициран коуч и треньор по личностно развитие от международен клас, трансформационен наставник.  Тя има успешен опит в онкологична, клиничва среда с деца и възрастни. Петя Горчева успешно работи с клиенти в областта на личностното израстване и персоналната ефективност.

Консултира ръководители на големи компании, млади и амбициозни хора, членове на различни организации. Автор е на уникалния метод  FUTURE, чрез който качеството на живот на хората  се повишава  неколкократно. Методът се основава на квантовата психология-най-мощния съвременен инструмент в областта на трансформацията на съзнанието.

Ценности

Професионализъм

Работи с най-добрите и доказани професионалисти в своята област, и много държи на качеството на услугите си.

Прозрачност

Винаги е честна с клиенти и това й позволява дълги години да има лоялни клиенти. Обещава само това, което може да спази.

Любов към околните

Петя приема тази дейност като мисия и служи всеки ден на всеки един от клиентите си. Прави го от сърце и с любов.

Конфиденциалност

Всичко това, което се случва в центъра й остава вътре. Пази ви, както пази себе си.

Подход

Петя е  насочена към индивидуалния подход на работа и по тази причина предлага много индивидуални консултации и терапии.

Страхотни условия

Тук ще откриете различни консултации, упражнения и терапии. Цените са достъпни за всеки. Ако имате въпроси, използвайте контактната форма, посочения телефонен номер или електронната поща.